Tegels

Op zoek naar een passende vloer- of wandtegel? We nodigen u van harte uit op onze tegelafdeling in onze showroom. U zult verrast zijn door het brede aanbod. We hebben niet alleen de grootste tegelcollectie in de regio Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom en Etten-Leur, maar ook nog ver daar buiten. Dat betekent duizend en één soorten tegels in allerlei kleuren en afmetingen. En…doordat we zelf importeren en groot inkopen, ook voor een heel aantrekkelijke prijs.

Vloertegels

Op onze tegelafdeling ziet u tegelvloeren in werkelijk alle soorten en maten. Wij hebben voor iedere ruimte in uw huis de passende vloertegel: van woonkamer tot keuken en van hal tot badkamer. De vloertegels liggen voor u opgesteld in grote vlakken van 2,5 meter x 2,5 meter. Zo ziet u met eigen ogen wat het effect is van de tegel op een groter oppervlak en kunt u nog beter een keuze maken. Om een tegelvloer meer comfort te geven, leveren en monteren we ook vloerverwarming.

Wandtegels

Of u nu kiest voor strakke design tegels aan de wand of juist landelijk en rustiek, de wandtegel die past bij uw smaak en budget, hebben wij in huis. De laatste trends, nieuwste stijlen, afmetingen en kleuren. Kom kijken, vergelijken en kiezen.

Goedkope tegels

Bij onze tegel aanbiedingen vindt u een greep uit de aantrekkelijk geprijsde vloer- en wandtegels. Vergeet ook de tegel outlet niet. Tegels uit de outlet zijn niet alleen extra voordelig, maar ook nog eens direct mee te nemen. Liever toch laten bezorgen? Geen probleem. Graag snel tot ziens in onze showroom!

Onze tevreden klanten

Select the kitchen on our site
Book an appointment with us
Visit our showroom for better feel
Get delivery in 10-12 weeks
Let's Book an appointment
BEZOEK ONZE SHOWROOM
Gewoon goed in keukens, badkamers en vloertegels
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur 0765048800