Sauna’s en infraroodcabines

sauna

Ontspant u ook graag in een sauna of infraroodcabine? Regelmatig een sauna bad nemen is niet alleen gezond, het is ook een heerlijke manier om te ontspannen. Lijkt het u niet heerlijk uw eigen sauna te hebben? Met een sauna in huis of in uw tuin kunt u altijd, op ieder tijdstip, in alle rust en privacy genieten.

Sauna op maat

Wilt u een eenvoudige eenpersoonssauna, een infrarood sauna of een luxe sauna compleet met toilet, kleed- en doucheruimte? Jan van Sundert levert sauna’s in alle soorten en maten en is specialist op het gebied van saunabouw. Naast een aantal standaardmodellen hebben we onze eigen BodyComfort sauna, die we helemaal naar uw wens samenstellen. Vanaf het ontwerp tot het plaatsen van de sauna, wij nemen u al het werk uit handen. Doordat alle BodyComfort sauna’s in onze eigen werkplaats op maat worden gebouwd door onze saunabouwers, zijn afwijkende maten, vormen of schuine wanden geen enkel probleem.

Sauna showroom

Houten sauna’s, Infraroodcabines, dompeltonnen, stortemmers, geurverstuivers, thermometers en verzorgingsproducten; wij hebben alle accessoires en saunabenodigdheden in huis om u het echte wellness gevoel te geven. Wij zijn niet alleen saunaspecialist voor de hele regio; van Breda tot Bergen op Zoom, van Roosendaal tot Oosterhout en Etten-Leur maar ook ver daar buiten. Kom gerust eens kijken!

Onze tevreden klanten

Select the kitchen on our site
Book an appointment with us
Visit our showroom for better feel
Get delivery in 10-12 weeks
Let's Book an appointment
BEZOEK ONZE SHOWROOM
Gewoon goed in keukens, badkamers en vloertegels
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur 0765048800