De sanitairwinkel voor uw droombadkamer

De sanitairwinkel voor uw droombadkamerDe sanitairwinkel voor uw droombadkamerDe sanitairwinkel voor uw droombadkamer

De badkamer is een centrale plek in huis waar we iedere dag weer gebruik van maken. Het is een ruimte die functioneel moet zijn, maar tegenwoordig stellen we ook steeds hogere eisen aan de uitstraling van onze badkamer. Bent u op zoek naar nieuw sanitair of wilt u uw gehele badkamer van een metamorfose voorzien? Wanneer u uw badkamer wilt vernieuwen, dan gaat u niet over een nacht ijs. Want een nieuwe badkamer is niet alleen voor nu, maar ook voor later. Een aanschaf waar u jarenlang plezier van heeft. Jan van Sundert is dé sanitairwinkel bij uitstek. We bieden u een breed assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubelen, toiletten, kranen, radiatoren, spiegels en accessoires van echte A-merken. Alles voor een complete badkamer. Ook voor luxe sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Droomt u van een zonnedouche, whirlpool bad, sauna of infraroodcabine in uw badkamer? Bekijk ons uitgebreide aanbod in de sfeervolle showroom.

Van klassiek tot design

Een badkamer is al lang niet meer alleen comfortabel en functioneel. Het is een ruimte om tot rust te komen of juist energie op te doen voor een nieuwe dag. En dat doen we het liefst in een badkamer die een prettige sfeer uitstraalt. Het oog wil immers ook wat! Wat is uw favoriete stijl? Geeft u de voorkeur aan landelijk, romantisch, klassiek of is uw stijl juist modern, industrieel of strak design? Jan van Sundert biedt een breed assortiment sanitair en badkamers in alle denkbare stijlen en opstellingen. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Bezoek onze showroom en laat u inspireren door het uitgebreide aanbod.

Van idee tot ontwerp

Heeft u een kleine badkamer, of juist een zee van ruimte? Geeft u de voorkeur aan een heerlijke douche, aan het nemen van een lang en ontspannend bad, of misschien juist wel allebei! Het kan soms lastig zijn de juiste indeling te bepalen en keuzes te maken uit het brede aanbod. Welk sanitair past bij u en uw wensen en in de daarvoor beschikbare ruimte? Heeft u extra opbergruimte nodig, dan is een badkamermeubel of kast onmisbaar. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het in- en uitstappen van het bad, dan is aangepast sanitair wellicht iets voor u. Of misschien heeft u andere specifieke wensen waarbij u advies of informatie nodig heeft. Onze specialisten helpen u graag. Samen met u kan een 3D ontwerp gemaakt worden om zo uw droombadkamer samen te stellen.

Montage en thuisbezorgen

Bent u geen klusser? Het monteur- en bezorgteam van Jan van Sundert zorgt ervoor dat uw aankoop thuis wordt bezorgd en desgewenst wordt gemonteerd. Onze ervaren monteurs kunnen de gehele installatie en montage voor u uit handen nemen. Vraag onze medewerkers naar de uitgebreide mogelijkheden op dit gebied.

Badkamers

Onze tevreden klanten

Select the kitchen on our site
Book an appointment with us
Visit our showroom for better feel
Get delivery in 10-12 weeks
Let's Book an appointment
BEZOEK ONZE SHOWROOM
Gewoon goed in keukens, badkamers en vloertegels
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur 0765048800