Nederland nl België be
Click To Close Tabs
Bekeken producten
Loader

Sorteer op: Toon

Weergave
Meer producten worden geladen...
Lokkerdreef 10
4879 ND Etten-Leur
076 504 88 00

post@janvansundert.nl
Fax: 076 501 40 10
kvk Breda 20048365
a
Openingstijden

dinsdag t/m donderdag
van 9.30 tot 17.30 uur

vrijdag
van 9.30 tot 21.00 uur

zaterdag
van 9.30 tot 17.00 uur

koopzondagen
Aankomende koopzondag:
26 december
Klik hier voor alle koopzondagen van
2016
Maatwerk
Keuken of sauna op maat?
Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden
a
Showroom
Loader

Keukens

Een keuken is niet alleen praktisch. Met een keuken die voldoet aan uw smaak, eisen en wensen creëert u een sfeervolle ruimte in uw woning. Hoe ziet uw ideale keuken eruit? Geeft u de voorkeur aan design keukens en kiest u voor een uitvoering in modern hoogglans wit? Of past een warme sfeer beter bij u? Dan is een houten keuken met bijvoorbeeld landelijke elementen echt iets voor u. Wat past bij u en de ruimte in uw huis? Een rechte keuken, een hoek keuken of een kookeiland? Grote kans dat we ‘uw’ droomkeuken in onze keuken showroom hebben staan. En anders stellen we hem voor u samen. Want alle onderdelen van onze keukens zijn onderling met elkaar te combineren. Kasten, werkbladen, apparatuur, spoelbakken, kranen en greepjes. Wat u ook wilt, het is mogelijk. Maatwerk is bij ons standaard.

Keuken kopen en montage

Heeft u de keuken van uw dromen bij ons in de showroom gevonden? Dan wilt u dat deze deskundig wordt geplaatst en gemonteerd. Ook daar zorgen wij voor. Moet er bij u thuis nog worden verbouwd, leidingen worden verlegd of muren worden gestuukt ? Dat is geen probleem. Van het demonteren en afvoeren van uw oude keuken tot het verbouwen van de ruimte en het plaatsen van de nieuwe keuken: we nemen u al het werk uit handen.

Keuken showroom

Op deze site krijgt u een indruk van verkrijgbare keukens en tonen we u alle actuele aanbiedingen en showroommodellen. Zo kunt u op uw gemak uw favoriete keuken online bekijken. Maar een keuken kopen doet u natuurlijk bij ons in de showroom. Onder het genot van een kop koffie vertellen onze medewerkers u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. We verwelkomen u graag in onze keukenzaak!