Geen producten gevonden voor deze selectie.

Terrastegels en Tuintegels

 • Terrastegels en tuintegels kopen
  Om in het voorjaar en de zomer optimaal van uw tuin of terras te kunnen genieten, zijn tuin- of terrastegels onmisbaar. Jan van Sundert biedt u een uitgebreid assortiment terrastegels, verkrijgbaar in zeer veel stijlen, afmetingen en kleuren. Hierdoor is het altijd mogelijk tegels te vinden die passen bij uw smaak en budget.
 • Keramische natuursteenlook tegels
  De keramische buitentegels uit onze collectie zijn niet alleen trendy en mooi, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Keramische tuintegels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en onderhoudsvrij. Omdat de tegels vrijwel geen vocht opnemen, hebben regenbuien en vrieskou geen negatief effect op de tegels. Ook zijn de tegels voorzien van antislip en trekken ze niet krom. Alsof dat nog niet genoeg is zijn de tegels zuurbestendig, slijt- en krasvast en eenvoudig te reinigen.
 • Keramische houtlook tegels
  Gaat uw voorkeur uit naar hout i.p.v. tegels, ook dan biedt Jan van Sundert u een uitgebreid aanbod. De houtlook tuintegels uit onze collectie hebben dezelfde warme uitstraling als echt hout. Het verschil is echter dat echt hout snel vies en glad wordt terwijl keramische houtlook tegels oersterk zijn, voorzien zijn van antislip en onderhoudsvrij zijn.
 • Tegels binnen én buiten
  Voor een mooi en ruimtelijk effect kunt u ervoor kiezen zowel binnen als op uw terras dezelfde tegels te (laten) plaatsen. Jan van Sundert heeft een grote collectie tegels met bijpassende buitentegels. Vraag onze adviseurs naar de uitgebreide mogelijkheden.

Onze tevreden klanten

Select the kitchen on our site
Book an appointment with us
Visit our showroom for better feel
Get delivery in 10-12 weeks
Let's Book an appointment
BEZOEK ONZE SHOWROOM
Gewoon goed in keukens, badkamers en vloertegels
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur 0765048800