Keukens in alle stijlen

Een keuken is niet alleen praktisch. Met een keuken die voldoet aan uw smaak, eisen en wensen creëert u een sfeervolle ruimte in uw woning. Steeds meer mensen zien de keukenruimte als het hart van de woning. Want al lang is dit niet meer slechts een ruimte om het eten te bereiden. Het is de ruimte om bij elkaar te komen, met het gezin, vrienden of familie, voor goede gesprekken, om te ontspannen. Er wordt geleefd! Het is dan ook niet gek dat we steeds meer aandacht aan deze ruimte besteden. Want deze moet naast functioneel, vooral gezellig en comfortabel zijn. Hoe ziet uw ideale keukenruimte eruit? Gaat uw voorkeur uit naar een strakke uitvoering, kiest u voor luxe en design, een moderne opstelling of juist een landelijke stijl met een warme uitstraling? Wat uw stijl of smaak ook is, van strak en hoogglans wit tot warme houttinten met landelijke elementen, grote kans dat we uw droomkeuken in onze showroom van maar liefst 5500m2 hebben staan. En anders stellen we deze gewoon voor u samen. Want alle onderdelen zijn onderling met elkaar te combineren. Keukenkasten, werkbladen, keukenapparatuur, spoelbakken, keukenkranen en grepen. Voor welke combi u ook kiest, het is mogelijk. Maatwerk is bij ons standaard. Onze adviseurs geven u graag advies op maat!

Keuken kopen en montage

In onze showroom van 5500m2 vindt u een zeer uitgebreid aanbod keukens. Een keuken kopen kan daarom nog best lastig zijn. Er is zoveel keus! Kiest u voor modern, landelijk, design, een hoekkeuken, kookeiland of een rechte keukenopstelling? Wanneer u het lastig vindt om de juiste stijl en keukenopstelling te bepalen, dan helpen onze adviseurs u hier graag bij. Samen met u kunnen ze een ontwerp maken van de beste opstelling en indeling en deze perfect afstemmen op uw wensen, budget en de daarvoor bestemde ruimte. Een keukenontwerp geeft u direct een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Heeft u uw droomkeuken gevonden? Dan wilt u dat deze deskundig wordt geleverd, geplaatst en gemonteerd. Ook daar zorgen wij voor. Moet er bij u thuis eerst nog worden verbouwd, moeten er leidingen worden verlegd of muren worden gestuukt? Dat is geen enkel probleem.Van het demonteren en afvoeren van uw oude keuken tot het verbouwen van de ruimte en het plaatsen van de nieuwe keuken: onze professionals nemen u al het werk uit handen. Zo hoeft u niets anders te doen dan te genieten van het uiteindelijke resultaat en uw gloednieuwe aankoop!

Goedkope keuken

Op deze site krijgt u een indruk van verkrijgbare keukens, de nieuwste collecties en trends en tonen we u alle actuele aanbiedingen en showroommodellen. Zo kunt u op uw gemak uw favoriete keuken online bekijken en keukenideeën opdoen. Maar een keuken kopen doet u natuurlijk bij ons in de showroom. In onze showroom van maar liefst 5500m2 kunt u terecht voor keukens in alle denkbare stijlen en uitvoeringen, passend bij ieder budget. Van super-de - luxe tot zeer scherp geprijsde uitvoeringen. Maar ook verkopen wij met regelmaat showroommodellen. Deze zijn altijd extra scherp geprijsd. Hou onze website daarom altijd goed in de gaten! Een ander voordeel van het bezoeken van onze showroom is dat onze adviseurs u kunnen helpen bij het vinden en samenstellen van dé perfecte keuken. Maar of u nu de meest luxueuze uitvoering kiest of het een goedkope keuken betreft, een ding is zeker: u kiest voor kwaliteit. Onder het genot van een kop koffie nemen onze adviseurs alle tijd voor u en vertellen zij u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. We verwelkomen u dan ook graag in onze keukenzaak!

Onze tevreden klanten

Select the kitchen on our site
Book an appointment with us
Visit our showroom for better feel
Get delivery in 10-12 weeks
Let's Book an appointment
BEZOEK ONZE SHOWROOM
Gewoon goed in keukens, badkamers en vloertegels
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur 0765048800