Keuken montage

Wij plaatsen keukens met onze eigen vakkundige monteurs


Wij plaatsen keukens

U kunt voor het totaalplaatje terecht bij Jan van Sundert. Wanneer u een prachtige eiland keuken, moderne keuken, of design keuken gekocht heeft in de Jan van Sundert showroom, dan wilt u dat uw aankoop ook professioneel en vakkundig gemonteerd wordt. De keukenmontage nemen we dan ook graag voor u uit handen.

Voor het plaatsen en installeren van uw keuken hebben we eigen monteurs in dienst. Deze professionals zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken geheel naar wens wordt opgeleverd. U kunt de montage dan ook met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wanneer uw oude keuken eerst nog gedemonteerd moet worden, is dit geen enkel probleem. Onze deskundige monteurs doen dit graag voor u en zorgen ervoor dat uw oude keuken ook wordt afgevoerd. Bent u aan het verbouwen, moeten de wanden nog gestuukt worden of zijn er leidingen die verplaatst moeten worden?
Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat uw droomkeuken waarheid wordt.

Daarnaast werken we samen met een aantal gerenommeerde bedrijven voor de plaatsing van badkamers en het leggen van tegelvloeren en vloerverwarming. Uiteraard is het ook mogelijk uw aankoop geheel zelf te installeren.

Wilt u meer weten over keukenmontage?

Neem contact op met één van onze medewerkers of kom langs in de showroom in Etten-Leur.

Unlock Your Mind

Onze tevreden klanten

Select the kitchen on our site
Book an appointment with us
Visit our showroom for better feel
Get delivery in 10-12 weeks
Let's Book an appointment
BEZOEK ONZE SHOWROOM
Gewoon goed in keukens, badkamers en vloertegels
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur 0765048800