Vloerverwarming als hoofdverwarming

Hierbij dient de hoofdverwarming voor de gehele verwarming van een ruimte: er zijn geen andere verwarmingslichamen aanwezig. Bij de hoofdverwarming legt men de kunststof buizen met een hartafstand van 10 cm uit elkaar. Voor u betekent dit dat u een zeer goed verwarmde vloer krijgt, die al bij zeer lage temperaturen voldoende warmte afgeeft om de gehele ruimte te verwarmen.

Omdat we bij toepassing van vloerverwarming als hoofdverwarming met een lagere ruimtetemperatuur kunnen werken (20 C in plaats van 22 C) is het energieverbruik beduidend lager (tot 20%).

Door de jarenlange ervaring welke de specialisten van ons bedrijf hebben in het berekenen en verwerken van vloerverwarming is vloerverwarming als hoofdverwarming in woningen geen enkel probleem. Wij werken altijd met de optimale buisafstand van c.a. 12 cm welke een perfecte regeling met voldoende overcapaciteit waarborgt. Voor bedrijfsruimten van grotere afmetingen worden gespecialiseerde berekeningen gemaakt en in overleg met de opdrachtgever wordt een installatie op maat gemaakt.

Onze tevreden klanten

Select the kitchen on our site
Book an appointment with us
Visit our showroom for better feel
Get delivery in 10-12 weeks
Let's Book an appointment
BEZOEK ONZE SHOWROOM
Gewoon goed in keukens, badkamers en vloertegels
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur 0765048800