Blogs

2019-04-02 Multi-Water kranen Franke
Multi-Water kranen Franke

Water at its best

Op zoek naar speciaal water uit uw kraan, voor een betaalbare prijs? Dan kunnen wij de multi-water kranen van Franke aanbevelen! Al het speciale water is gezuiverd, of het nu sprankelend, gekoeld of kokend is. We kunnen het systeem zo samenstellen dat het precies aansluit bij wat u nodig heeft. Weet u nog niet zeker welk systeem bij u past? Dat is geen probleem, alle multi-water systemen kunt u upgraden. 

- Heerlijk sprankelend water;  
Alles uit 1 kraan! Het tappen van direct gekoeld sprankelend water uit uw kraan is een luxe die u uzelf wilt veroorloven. Naast het feit dat het erg lekker is, smaakt iedere slot water of limonade net een beetje specialer. Niet alleen duurzaam, maar ook praktisch en kostenbesparend.

 -Verfrissend koel water; 
Heeft u liever alleen koud water? Dit kan met de Perfect4 Chilled kraan van Franke. Altijd beschikking over vers gezuiverd koud water. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het maken van de lekkerste limonades. Leuk bijkomend feitje: 1 liter gekoeld en gezuiverd water is goedkoper dan flessen water, goed voor het milieu én het bespaard een hoop ruimte in de koelkast.

-Gezuiverd gezond water; 
Eigenlijk drinken we vaak te weinig water en dit willen we graag anders zien. Dankzij de zachte smaak van gezuiverd water kun je dit vergelijken met de smaak van bronwater. Belangrijke mineralen worden behouden en onzuiverheden worden verwijderd dus dit water is ook erg gezond.


- Direct kokend water;  
Hoe fijn is het om altijd direct te beschikken over kokend water? Het water uit deze kraan heeft een temperatuur van 100°C  en is dus direct bruikbaar. Dit bespaard een hoop tijd bij het bereiden van maaltijden en het zetten van koffie of thee. Ook is het erg praktisch voor het schoonmaken van bijvoorbeeld aangekoekte vaat of het steriliseren van babyflessen en spenen. Ook wordt er niet meer water gebruikt dan nodig is.

 -Wonderful black; 
Deze stijlvolle mat zwarte kraan brengt comfort én gemak in de keuken. U heeft hierbij de keuze uit direct gekoeld, gefilterd en kokend water uit dit stoere model.  Ook is deze mat zwarte kraan te combineren met de zwarte Frank Tectonite of Fraganite spoelbak .Zo maak je de Wonderful Black look helemaal af.

 

Terug naar blogberichten