Blog
   Vandaag zijn wij geopend van 9.30 tot 21.00 uur.
Landelijke badkamers Badkamer 34 Aanbieding!

Badkamer 34

€ 6.097,00€ 4.785,00

Badkamer 8

€ 4.710,00€ 3.995,00

Badkamer 13

€ 4.994,00

Deze mooie badkamer is uitgevoerd in natuurtinten. Het houten badmeubel met wastafel heeft een bijpassende spiegelkast en wandmeubel naast de inloopdouche. Het wandje zorgt voor een mooie afscherming tussen het badmeubel en het wandcloset.

Badkamer 31

€ 5.100,00

Deze badkamer heeft een vrijstaand ligbad, een wit groot badmeubel met dubbele kranen, deurtjes en een bijpassende witte spiegel. Aan de andere kant van de badkamer een mooi houten badmeubel met ronde wasbak, kraan en spiegel met verlichting.

Badkamer 32

€ 6.984,00

Bent u op zoek naar een landelijke badkamer? Dan is dit de geschikte opstelling voor u. Grijze en witte tinten zorgen voor de perfecte uitstraling. Geniet in dit heerlijke bad met handdouche en kraan. Het badmeubel met dubbele wasbak en kranen is niet allen fraai vormgegeven, maar zorgt ook voor extra bergruimte.

Badkamer 33

€ 2.938,00

Deze opstelling is perfect voor kleine oppervlaktes of voor wie op zoek is naar sanitair voor een kleine badkamer. Wilt u lekker kunnen douchen maar is een grote inloopdouche geen optie, dan is deze badkamer precies wat u zoekt.

Landelijke badkamers Badkamer 34 Aanbieding!
Badkamer 34

€ 6.097,00€ 4.785,00

In deze badkameropstelling zijn zachte en donkere tinten met elkaar gecombineerd. Er is een mooie donkere radiator geplaatst en er is gekozen voor een badmeubel met dubbele lades en een grote spiegel met LED verlichting en een mooi hangtoilet.

Badkamer 8

€ 4.710,00€ 3.995,00

In deze zeer praktisch ingerichte badkamer vindt u een ruime inloopdouche die af te sluiten is met een luxe schuifdeur van maar liefst 140cm. De inbouwdouchethermostaat biedt u de mogelijkheid te switchen tussen de regendouche en de normale douche. Dit alles zonder stangen in het zicht.

Landelijke badkamers

Landelijke badkamers zijn een ware trend. Steeds meer mensen kiezen voor een badkamer met authentieke elementen, gecombineerd met het comfort van nu. Landelijke badkamers kenmerken zich door het gebruik van hout en hebben hierdoor een natuurlijke uitstraling. Door het gebruik van sanitair met verfijnde details en tegels en accessoires in lichte en natuurlijke tinten, ontstaat een warme en landelijke sfeer. Zo ontstaat er een ruimte waarin u heerlijk kunt ontspannen. Wanneer u op zoek bent naar een landelijke badkamer, kom dan gerust eens een kijkje nemen in de showroom van Jan van Sundert in Etten-Leur. Samen met u stellen wij graag uw droombadkamer samen.