Blog
   Vandaag zijn wij geopend van 9.30 tot 21.00 uur.
Badkamer 31

€ 5.100,00

Deze badkamer heeft een vrijstaand ligbad, een wit groot badmeubel met dubbele kranen, deurtjes en een bijpassende witte spiegel. Aan de andere kant van de badkamer een mooi houten badmeubel met ronde wasbak, kraan en spiegel met verlichting.

Badkamer 32

€ 6.984,00

Bent u op zoek naar een landelijke badkamer? Dan is dit de geschikte opstelling voor u. Grijze en witte tinten zorgen voor de perfecte uitstraling. Geniet in dit heerlijke bad met handdouche en kraan. Het badmeubel met dubbele wasbak en kranen is niet allen fraai vormgegeven, maar zorgt ook voor extra bergruimte.

Klassieke badkamers

Klassiek badkamers zijn de perfecte combinatie tussen sfeervolle en klassieke elementen met alle gemakken van nu. Denk hierbij aan een vrijstaand bad op pootjes, badmeubelen met elegante details en badkranen met de sierlijke vormen van toen. Klassieke badkamers hebben een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen kiest u met een klassieke badkamer uit de collectie van Jan van Sundert voor kwaliteit van het hoogste niveau. U kunt al het sanitair met elkaar combineren en heeft keuze uit diverse uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Wilt u meer weten? Bekijk een greep uit de collectie online, of breng een bezoek aan de showroom in Etten-Leur.