Blog
   Vandaag zijn wij geopend van 9.30 tot 17.30 uur.
Badkamer 24

€ 6.295,00

Het prachtige design bad meubel met opbouw waskom en inbouwkraan is de blikvanger in deze badkamer. De werkruimte is enorm dankzij het grote werkblad. De strakke maatwerkspiegel maakt het geheel af. 

Badkamer 35

€ 7.995,00

Wilt u optimaal kunnen genieten? Dan is deze badkamer met vrijstaand ligbad en grote doucheruimte achter het ligbad echt iets voor u. Het ligbad heeft een hoofdsteun en de douche is voorzien van een ingebouwde hoofdouche.

Badkamer 41

€ 8.988,00

Houdt u van rustige tinten in uw badkamer, dan is deze opstelling absoluut een aanrader. Deze badkameropstelling heeft een vrijstaand bad, inloopdouche, inbouwkranen en strak hangtoilet.

Badkamer 42

€ 7.695,00€ 6.490,00

Een vrijstaand bad, design badmeubel inclusief spiegel met verlichting, toilet en een heerlijke doucheruimte uitgevoerd met regendouche. 

Badkamer 121

Een badkamer met vrijstaand bad? Ook bij Jan van Sundert bent u hiervoor op het juiste adres. Deze ruimtelijke badkamer is voorzien van een solid-surface vrijstaand ligbad. Dit materiaal geeft uw badkamer een bijzonder luxe uitstraling en is ook nog eens super degelijk. Design badkamers

Gaat uw voorkeur uit naar een strakke en moderne stijl, dan is de collectie design badkamers van Jan van Sundert precies wat u zoekt. Deze exclusieve badkamers zijn voorzien van prachtig sanitair en luxe elementen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de perfecte afwerking, kiest u met een design badkamer niet alleen voor oogstrelende vormgeving, maar ook voor kwaliteit. Door het brede aanbod design badkamers in de Jan van Sundert showroom, kunt u eindeloos combineren. Kiest u voor een vrijstaand bad, een inloopdouche of misschien zelfs wel een zonnedouche? Wat dacht u van een design radiator of een Whirlpool bad? Wanneer u er niet helemaal uitkomt, staan onze badkamerspecialisten voor u klaar. Met behulp van een 3D tekenprogramma helpen zij u graag bij het indelen en samenstellen van uw droombadkamer.