Badkamers en sanitair advies op maat

badkameradviesopmaat

Het uitzoeken van sanitair voor uw nieuwe badkamer is één, maar hoe zit het met de indeling van de beschikbare ruimte?
Is het mogelijk zowel een bad en douche te plaatsen en wat is nu de beste plek voor uw nieuwe badkamermeubel? De indeling van uw badkamer moet zowel praktisch als mooi zijn.
Veel mensen vinden het lastig om een goede badkamerindeling te bepalen. Dit is dan ook precies waar we u bij kunnen helpen. Bij Jan van Sundert kunt u terecht voor advies op maat. Samen met u en met behulp van een 3D tekenprogramma, ontwerpen we uw droombadkamer. Onze badkamerspecialisten gaan hierbij uit van de beschikbare oppervlakte, uw persoonlijke wensen en uw budget.

Wij komen bij u thuis voor een advies

Het is niet altijd makkelijk om in de showroom een keuze te maken. In uw woning heeft u te maken met andere afmetingen, een ander lichtinval en deuren en ramen op een andere plaats. Misschien twijfelt u over de juiste maten of kleuren. Of wilt u weten of uw badkamer ideeën te realiseren zijn. Dan is het fijn als er iemand met verstand van zaken bij u thuis komt kijken en u een goed advies geeft. Dat kan bij Jan van Sundert.

Eén van onze verkoopmedewerkers komt naar u toe. Wij bekijken samen met u de situatie bij u thuis. Het kan gaan om tegels, een badkamer, een keuken of een sauna. We bespreken de mogelijkheden, luisteren naar uw wensen en geven u direct een deskundig advies. Gratis!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u advies op maat?

Neem contact op met één van onze medewerkers en maak een afspraak of kom langs in onze showroom in Etten-Leur.

Onze tevreden klanten

Select the kitchen on our site
Book an appointment with us
Visit our showroom for better feel
Get delivery in 10-12 weeks
Let's Book an appointment
BEZOEK ONZE SHOWROOM
Gewoon goed in keukens, badkamers en vloertegels
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur 0765048800