Advies op maat

Ontwerp_zonder

Past een kookeiland wel in uw keuken of is een hoek keuken een betere optie? Maken die tegels de badkamer niet te donker? Wat is de beste indeling om zoveel mogelijk kastjes in uw nieuwe keuken te kunnen plaatsen? Is dit een handige plek voor een sauna? Zijn deze tegels geschikt voor uw terras? 

Wij begrijpen dat u bepaalde keuzes graag met een deskundige adviseur maakt. Bij Jan van Sundert geven we graag iedereen advies op maat, gelukkig is dat mogelijk dankzij het 3D tekenprogamma dat wij gebruiken. Op deze manier kunt u in 1 oogopslag zien hoe uw keuken, badkamer of vloer eruit komt te zien met de gewenste aanpassing. Ook de afmetingen, lichtinval, deuren en ramen worden in deze tekening meegenomen. Kortom, voor de volledige beleving bent u bij ons aan het juiste adres. 

Voor elk budget, smaak , probleem hebben wij een passende oplossing. 

Het kan natuurlijk zo zijn dat u vanwege omstandigheden niet in staat bent om naar de showroom te komen. Bij Jan van Sundert maken we dan een afspraak bij u aan huis. Onze verkoopmedewerker bekijkt dan samen met u de situatie, luistert naar de wensen en bespreekt de mogelijkheden. Het kan gaan om tegels, een badkamer, een keuken of een sauna. 

Wilt u ook advies op maat? Neem contact op via het contactformulier, bel 0765048800 of maak een afspraak met één van onze verkoopmedewerkers in onze showroom in Etten-Leur.

Onze tevreden klanten

appointment-icon
Select the kitchen on our site
appointment-icon
Book an appointment with us
appointment-icon
Visit our showroom for better feel
appointment-icon
Get delivery in 10-12 weeks
Let's Book an appointment
BEZOEK ONZE SHOWROOM
Gewoon goed in keukens, badkamers en vloertegels
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur 0765048800